2001-ben alapítottuk a Tárnai Autósiskolát. Iskolavezető: Tárnai Balázstarnai balazs

Édesapám 1975-ben kezdte az oktatást. Születésemkor én szinte az oktatási életbe csöppentem bele.
Ahogy kezdtem felcseperedni, már kiskoromban nagyon érdekelt a vezetés. Édesapám mindig arról mesélt, hogy milyen szép dolog az emberekkel foglalkozni és tanítani Őket. Milyen jó érzés mikor megköszönik a tanulók a sikeres vizsgát.
Én 2002-ben kezdtem az oktatást. Az érzés bennem is megmaradt: "szép dolog az emberekkel foglalkozni..."

Az autósiskola kresz oktatója, Udvardy József, közlekedési műszaki tanár, magas szinten és színvonalon oktatja a kreszt, ez a visszajelzéseken is meglátszik, mivel a tanulók a vizsgákat magas százalékos eredménnyel teljesítik.

Kezdetben B kategóriával foglalkoztunk, majd 2010.-ben belevágtunk a motoros képzésbe is.tarnai jozsef A motoros oktató Villand Előd lett. 25 éve a pályán van már, ezért választottuk Őt oktatóként. A motoros oktatás egy nagyon nehéz foglalkozás, mivel nem tud az oktató beleavatkozni a vezetésbe, de Előd nagyon szereti a szakmáját, és nagyon nagy rutinnal oktatja!

Köszönjük a leendő tanulóknak és a régi tanulóknak, hogy a Tárnai autósiskolát választják, választották!

ui: azoknak sem kell izgulni, akik még csak most gondolkodnak, hogy gyermekük majd jogosítványt szerezzen, mert megszületett a következő leendő oktató a családban, kisfiam: Tárnai Márk!
Bár Ő még picike, de a rutin és a tudás apáról fiúra száll...

2018-ban Édesapám Tárnai József eltávozott közülünk. Nyugodjon békében.


Oktatóink, járművek


4 1 1 1 1 1 Arány 4.00 /5- ből(23 Votes)

x

Figyelem!

Azoknak a tanulóknak, akik átjelentővel érkeznek hozzánk, a vezetés díja 7500 Ft/óra

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.